70-річний український фахівець Анатолій Пісковець став головним тренером єреванського Локомотива, повідомляє офіційний сайт клубу з Вірменії.

Уродженець Києва Пісковець раніше очолював такі українські команди, як ЦСКА Київ, Кривбас Кривий Ріг, Волинь Луцьк та інші. Також український наставник попрацював закордоном з еміратським Аль-Ахлі, азербайджанським Симургом, латвійською Даугавою, грузинською Гагрою та іншими.

Локомотив Єреван грає у другій лізі чемпіонату Вірменії.

Олександр Горяїнов і Металіст 1925

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

10-го грудня у конференц-залі стадіону "Металіст" під головуванням Сергія Стороженка пройшли чергові Загальні збори Учасників ТОВ "ФК "Металіст 1925" Харків".

Серед інших питань був також звіт виконувача обов'язків головного тренера першої команди Олександра Горяінова, повідомляє офіційний сайт слобожанського клубу.

У своїй промові спеціаліст підбив підсумки першої частини сезону, доповів про плани на підготовчий період і на весну. Засновники клубу отримали докладні відповіді на всі питання, тому сторонам вдалося визначити єдиний правильний вектор розвитку команди та клубу.

Одноголосним рішенням Загальних зборів Учасників ТОВ "ФК "Металіст 1925" Харків" Олександр Горяінов був позбавлений приставки "виконуючий обов'язки" та призначений головним тренером головної команди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександр Хацкевич прокоментував жеребкування Ліги Європи.