Екс-чемпіона світу в суперважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі (28-0, 18 КО) не включили в число номінантів щорічної премії BBC "Спортсмен року" (Sports Personality of the Year).

Команда Ф'юрі, який успішно повернувся у бокс після довгої перерви, залишилася незадоволена таким рішенням.

Найкращим спортсменом року був названий переможець "Тур де Франс" Герайнт Томас, гонщик Формули-1 Льюїс Хемілтон став другим, а футболіст Гаррі Кейн – третім. Також в число номінантів були включені крикетист Джеймс Андерсон, легкоатлетка Діна Ешер-Сміт і скелетонистка Ліззі Ярнолд.

Ф'юрі був включений до списку номінантів на премію "Найкращий спортивний момент", яку отримала збірна Англії з нетболу за перемогу у фіналі Ігор країн Співдружності.

Ф'юрі разом зі своєю дружиною Періс був присутній на церемонії і в своїй промові сконцентрувався на тому позитивному прикладі, який він подає всім людям з психологічними проблемами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дуже гордий. Це був довгий і важкий шлях з багатьма поворотами не туди. Але чесно кажучи, я думаю, це був найкращий рік у моєму житті. В даний момент я абсолютно не цікавлюся боксом. Я хочу говорити про Різдво", – передає слова Ф'юрі Allboxing.

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі повідомив, що вже почав підготовку до реваншу.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий американський промоутер Боб Арум назвав Тайсона Ф'юрі найкращим супертяжем свого часу.