Туреччині слід бути обережнішою і по максимуму утриматися від радикальних слів і вчинків.

З такою заявою виступили Єврокомісар з питань сусідства і розширення Йоханесс Хан і представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні. Про це йдеться в звіті однієї з прес-конференцій.

Також вони наполягають, що відносини між Туреччиною і декількома країнами-членами Євросоюзу і так досить напружені, тому слід приборкати емоції і пориви, щоб не допустити ескалації надалі і знайти способи вирішення конфліктів.

"Рішення про проведення мітингів і зібрань в державах-членах є предметом внутрішнього порядку, відповідно до положень міжнародного та національного права", - йдеться в офіційному повідомленні.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Туреччина звинуватила Нідерланди у фашистських діях і вимагає вибачень за дипломатичний скандал.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще