Плоский живіт мрія кожної жінки. Важкі тренування і жорстока дієта іноді не призводить до бажаного результату. Плоский живіт залежить від структури тіла і від способу життя.

Фахівці з дієтології знайшли кілька продуктів, які допоможуть зберегти плоский живіт і підтримувати його в належному вигляді. Які продукти допоможуть підтримувати живіт плоским і в яких кількостях їх краще вживати, про це розповість портал "Знай.ua".

Читайте також: Нагодувати і відпустити: соцмережі сміються із жалісливих адвокатів Насірова

1. Яблука
Цей фрукт містить клітковину і пектин. Як виявляється, яблуко один з найулюбленіших продуктів нашого живота. Клітковина і пектин працюють як жироспалювач, який без зайвих дій буде працювати на благо плоского живота.
2. Куряче філе
Один з важливих продуктів, які потрібно вживати при сушінні тіла, при важких фізичних навантаженнях і будь-яких видах дієт. Курка корисна для подібних речей тільки в вареному вигляді. Варена курка це мінімум калорій і максимум необхідного білка.
3. Яйця
Ще один продукт, який дає нам необхідну кількість білка. Відокремлюємо білок від жовтка і для плоского живота обов'язково їмо тільки яєчний білок.
4. Соя
Третій вид продукту, який багатий на білок.

5. Зелень
З приходом тепла, зелень можна вживати набагато частіше ніж взимку. Зелень це самий топовий продукт, який допоможе підтримати ваш живіт плоским. Зелень можна їсти без обмежень у кількості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

6. Риба
Як ми зрозуміли вже, що білок це джерело здорового, стрункого тіла. Вживайте рибу в своєму раціоні, бажано біле м'ясо в вареному вигляді.
7. Горіхи
Горіхи відносять до списку продуктів, які допомагають підтримувати живіт плоским. Головне не вживати їх у великій кількості, приблизно 25 грам в день зможуть підтримувати ваш живіт плоским. Горіхи в цілому дуже корисні не тільки для підтримки стрункого тіла.

Список продуктів, які ми надали, допоможуть підтримувати ваш живіт плоским, але в цьому випадку потрібно дивитися на ваше будова тіла в цілому. Якщо найжорстокіші дієти не завжди працюють на благо, то просто вживання жироспалювачів необхідно поєднати з тренуваннями для тіла.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що при споживанні нормальної кількості білка азотисті сполуки виходять разом з сечею, при цьому нирки не перевантажуються. Однак коли ви станете наїдатися продуктами з високою вмістом протеїнів, ви таким чином змусите власні нирки працювати більше, ніж зазвичай, щоб організм позбувся від надлишкового азоту. І якщо харчуватись в такому дусі протягом довгого часу, можна спровокувати порушення ниркової функції.