14 березня в Турині відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Ювентус - Порту.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд завершилася перемогою туринців з рахунком 2:0. Голами в тому поєдинку відзначилися Пьяца і Алвес.

Обидва колективи підходять до очної зустрічі в непоганому настрої. Порту, після поразки від Ювентуса, здобув три перемоги в чемпіонаті Португалії з загальним рахунком 12:0. "Стара синьйора" також непогано провела свої останні зустрічі у внутрішній першості, вигравши два з трьох матчів. Крім того в активі підопічних Массімо Аллегрі є і вікторія в першому матчі півфіналу Кубка Італії проти Наполі (3:1).

  • Ювентус - Порту: Статистика зустрічей

У майбутньому матчі ЛЧ Порту не зможе розраховувати на Алекса Теллеса, який через перебір жовтих пропустить туринський поєдинок. В іншому, у португальського колективу особливих кадрових проблем немає. У Ювентуса з цією справою гірше: Стураро досі перебуває в лазареті. Можуть не зіграти з Порту і два основні захисники команди - Кьеліні і Барцальї.

Транслювати матч Ювентус - Порту для українського телеглядача буде телеканал Футбол 1. Старт поєдинку - о 21:45.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Провідні букмекерські організації світу прогнозують перемогу Ювентуса у другому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Порту.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в другому матчі вівторка між Лестером і Севільєю букмекери ставлять на іспанців.