Збити хвилю невдоволення в Білорусії Олександр Лукашенко не зможе, і його змістять з поста президента до кінця року.

Таку думку висловив білоруський опозиціонер, координатор громадянської кампанії "Європейська Білорусь" Дмитро Бондаренко.

За словами опозіціонера, початковою причиною серії протестних акцій став "податок на дармоїдство", однак все це дуже швидко переросло в прояв ненависті до Лукашенка.

"Люди доведені до злиднів, а масштаби безробіття в невеликих містах просто зашкалюють.

Лукашенко не в змозі вирішити проблеми людей. Мій прогноз - протягом року в Білорусії буде нова влада. Думаю, Лукашенко буде усунутий з посади в результаті народних протестів", - цитує слова Бондаренка видання "Гордон".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зазначимо, сьогодні, 12 березня, лідер опозиційного "Білоруського національного конгресу" Микола Статкевич заявив, що 25 березня в Мінську відбудеться багатотисячна акція протесту, яка може стати безстроковою.

Як повідомляв сайт Знай.ua, вже другі вихідні поспіль у Бресті збираються активісти, які вимагають відставки Лукашенка. Люди активно оприлюднюють своє незадоволення ситуацією в країні та продовжують збиратись на мітинги, не зважаючи на відміну скандального декрету.