Майкл Гріффін, рефері бою між українцем Олександром Гвоздиком (16-0, 13 КО) та канадським боксером Адонісом Стівенсоном (30-1-2, 24 КО) прокоментував зупинку поєдинку, після якого канадець був госпіталізований.
"Я переглянув той бій сотню разів. Все було дуже швидко. Я раніше обслуговував бої правшів проти шульг, і з ними завжди складно знайти відкритий кут, щоб втрутитися. Я не бачу, як міг спрацювати по-іншому.
Я бачив, що Стівенсон більше не може самостійно захищатися. Але через рухи боксерів і моєї позиції мені довелося чекати.
Після бою я втратив апетит, скинув близько п'яти кілограмів. Кожну ніч я прокидаюся о 4 ранку і бачу події того бою", - сказав Гріффін.
Адоніс Стівенсон вийшов з коми після бою з Гвоздиком. Боксер все ще перебуває в одній з клінік Квебеку, куди його було доставлено відразу ж після бою.
За інформацією канадських ЗМІ, у Стівенсона паралізована частина тіла, але його стан наразі стабільний. Він зміг поговорити з рідними.
Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу
Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу
Стівенсон переніс операцію і після цього був поміщений у відділення інтенсивної терапії. Він був введений у штучну кому, щоб мінімізувати наслідки від крововиливу.

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада. Підтримати українця прилетіли Олександр Усик та Василь Ломаченко.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, американський тренер Тедді Атлас готував Олександра Гвоздика до цього бою.