Півзахисник Манчестер Юнайтед Поль Погба відреагував на відставку Жозе Моурінью з посади головного тренера манкуніанців.

Багатьох цікавило, якою ж буде реакція Погба на звільнення португальця, з яким у француза були напружені стосунки.

Відразу після інформації про звільнення Погба у своєму твіттері розмістив власну фотографію, на якій він копіює зображення обличчя свого вже екс-наставника з коментарем "Придумайте підпис до фото".

Але через якийсь Погба видалив пост з пародією, але знайшлися ті, хто встиг зробити скрин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відставка Моурінью

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо залишив клуб. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.

За інформацією Daily Record, Моуріньо може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
У цьому принциповому протистоянні стався кумедний епізод за участі півзахисника манкуніанців Маруана Феллайні.

31-річний бельгієць хотів пробити по воротах мерсисайдців, але вдарив повз рамку. М'яч у підсумку потрапив у стюарда, який сидів на стільці. Чоловік відбив удар і впав набік разом зі стільцем.

Зараз "Манчестер Юнайтед" посідає шосте місце в чемпіонаті Англії, набравши 26 очок в 17 матчах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Баварія заплатить 150 мільйонів за двох вундеркіндів з Аякса.