Парафіяльний священик Хуан Карлос Мартінес з міста Кунтіс на північному-заході Іспанії обурив Церкву сміливою витівкою, за яку йому довелося вибачитися. Він взяв участь у місцевому карнавалі, переодягнувшись у Х'ю Хефнера – засновника та шеф-редактора популярного американського чоловічого журналу Playboy.

Про це пише The Local.

Карнавал пройшов у Кунтісі у перших числах березня.

40-річний священик не просто приміряв на себе образ засновника провокаційного журналу, але ще і позував на пересувній платформі перед камерами разом з парою чоловіків у колготках, переодягнених зайчиками. Фотографії миттєво розлетілися по місцевих ЗМІ та в соціальних мережах.

Більш того, як видно на одному з фото, один із "зайчиків" дозволив собі навіть осідлати священика і зобразити секс з ним.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Хоча такі наряди для карнавалів – справа цілком звичайна, проте керівництво Католицької церкви не могло не обуритися через нерозсудливу витівку священика. Падре Мартінеса попросили пройти "духовний ретріт", щоб подумати про "поведінку, яка явно не личить священику".

Водночас, жителі п'ятитисячного містечка не стали засуджувати священнослужителя і навіть підтримали його, назвавши все маленькою забавою.

"Він чудовий священик, і всі його люблять", - заявив один з городян.

Тим часом сам Мартінес весь час вибачається перед жителями містечка.

Коли в місто приїхав більш високопоставлений священик, щоб дати служителю Церкви, який провинився, настанови, біля будинку Мартінеса зібралися десятки місцевих жителів, висловлюючи свою підтримку.

Незважаючи на невдоволення архієпископа, ніякі довгострокові наслідки через поведінку на карнавалі Мартінесу не загрожують.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", священик з Чернівців зґвалтував містянку.