На Женевському автосалоні японці представили новий Suzuki Swift спеціально для європейського ринку, який з'явиться у продажу вже у квітні цього року.

Уперше Swift представили у 2005 році, і він швидко завоював автолюбителів. Раніше було продано 5,4 мільйони авто по всьому світу.

Досить компактна модель відзначається просторим салоном, завдяки тому, що авто стало на 40 мм ширше.

Габарити Swift відтепер досягають 3 840 мм довжини, 1 735 мм ширини, а також 1 495 мм висоти. У порівнянні з попередником, нова модель на 15 мм нижче, на 10 мм коротша та колісна база стала на 20 мм довшою.

Нова платформа важить всього 840 кг, що робить автівку надзвичайно легкою, проте досить міцною. Це стало можливим завдяки технології "HEARTECT", яку оцінять найвибагливіші автолюбителі, адже вона, стане гарантією надійності та легкості пересування по звивистих дорогах з максимальною економією пального.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однією з пріоритетних завдань компанії є забезпечення безпеки пасажирів та пішоходів. Тому новий Swift оснастили надсучасною системою безпеки.

Нова модель буде доступна у двох варіантах – 1,5 та 1.0 – літровими бензиновими двигунами BOOSTERJET. Опціонально для двох бензинових двигунів буде пропонуватися комбінація з уже відомою по таким моделям компанії, як Baleno і Ignis, полугібрідная система японців SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki).

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Ferrari здивувала любителів автоперегонів незвичайним болідом.