Клоун під іменем Рональд Кламп у новому кліпі на трек Lavender канадської групи BadBadNotGood викликав підвищену увагу з боку глядачів.

Причиною цього стала неймовірна схожість героя на президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа.

Відеоряд показує світ, населений клоунами. Найпомітніший з них, котрий, як уже говорилося, схожий на американського лідера, навіть виступає з трибуни, а після того, як його стукнули по голові, викурює "косяк" Наприкінці співак Снуп Дог, за участю якого був записаний трек, направляє пістолет на Рональда Клампа.

Таким чином співак вкотре продемонстрував своє негативне ставлення до глави Білого дому. Як відомо, після перемоги Трампа репер заявив, що хоче емігрувати в Канаду.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон знялася в рекламній пародії що висміює доньку Дональда Трампа Іванку.