Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) розповів, що не планував закінчити бій з Хосе Педрасою (25-2, 12 КО) нокаутом.
За словами Ломаченка, він ніколи не думає про нокаути та про те, щоб закінчити бій достроково, а боксує так, як дозволяє суперник.
"Я не хотів нокауту, я ніколи не думаю про нокаути та про те, щоб бій закінчити достроково. Так, суперник був незручний. Так, треба було підбирати ключі. Є такі бої, коли взагалі не виходить підібрати ключів, але це ж не значить, що потрібно говорити про те, що поєдинок не склався. Кожен боксує так, як дозволяє суперник.
Поки складно говорити про поєдинки, тому що зараз Новий рік, усі на святах. Зараз точної відповіді ніхто не дасть. З Нового року будуть дивитися, коли дати вільні, телебачення, хто вільний від поєдинків", - розповів Ломаченко в інтерв'ю XSPORT.
Нагадаємо, Василь Ломаченко виграв бій проти пуерторіканця Хосе Педраси одноголосним рішенням суддів і об'єднав чемпіонські пояси за версіями WBA і WBO в легкій вазі.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Педраса:

Нагадаємо, бій Ломаченко - Педраса тривав усі 12 раундів.

Перші раунди суперники традиційно придивлялися один до одного. Педраса намагався тримати тепм, змінювати стійку і працювати корпусом, але за швидкістю і точністю Ломаченка не встигав. Українець же працював спокійно і впевнено.

У шостому раунді Педраса пропустив швидку і точну трійку від Ломаченка, і став набагато обережніше йти вперед. Українець повністю контролював бій.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У сьомому раунді Ломаченко почав тиснути суперника, але і Педраса намагався відповідати, демонструючи хорошу фізичну підготовку. В одинадцятому раунді Педраса двічі побував у нокдауні, але зміг продовжить бій. У заключному раунді Педраса просто тікав від Ломаченка, намагаючись дотриматися до кінця.

Оцінки суддів – 119:107, 117:109 117:109 на користь Ломаченка.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів Ломаченко був беззаперечним фаворитом цього поєдинку.

Ломаченко - Педраса. Статистика
Ломаченко - Педраса. Статистика

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер Ломамаченка Боб Арум повідомив, що наступний бій Ломаченко проведе у травні 2019 року.