Оле Гуннар Сульшер офіційно призначений головним тренером "Манчестер Юнайтед" до кінця поточного сезону.
"Ми можемо підтвердити, що Оле Гуннар Сульшер призначений керівником до кінця сезону 2018/19.
До нього приєднається Майк Фелан в якості тренера першої команди, а також Майкл Каррік і Кіран МакКенна", - повідомляє офіційний сайт МЮ.
"Манчестер Юнайтед" - у моєму серці, і це здорово, що я повернувся в рідну команду в такій ролі. Я з нетерпінням чекаю початку роботи з дуже талановитою командою, персоналом і всіма членами клубу", - прокоментував своє призначення Сульшер, який до цього очолював норвезький "Молде".
Оле Гуннар Сульшер (він же Оле Гуннар Сольск'яєр) грав за "Манчестер Юнайтед" з 1996 по 2007 рік. З манкуніанцями знаменитий норвежець виграв Лігу чемпіонів 1998/1999 (у фіналі проти Баварії переможний м'яч забив саме скандинавець).

З 2008 по 2011 Сульшер був тренером резерву "Манчестер Юнайтед". Потім очолив "Молде". Встиг також потренувати "Кардіфф Сіті".

Нагадаємо, 18 грудня головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо залишив клуб. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.
"Ми б хотіли подякувати йому за роботу в Манчестер Юнайтед, і побажати успіхів у майбутньому", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
За інформацією Daily Record, Моуріньо може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моуріньо за розірвання контракту.