Спадкоємиця американського президента Дональда Трампа Іванка настільки припала до душі китайським модницям, що вони вишиковуються в черги в клініки пластичної хірургії, аби стати хоча б трохи схожими на "першу доньку" США.

За інформацією видання Daily Mail, останнім часом клієнтки пластичних хірургів показують образ Іванки як найбільш бажаний. А клініка Foshan Yiwanka Medical Management, тримаючи носа за вітром, навіть змінила назву, зігравши на транскрипції імені доньки Трампа, чим забезпечила собі популярність.

Менеджер по управлінню персоналом клініки Лі Юньсін розповів, що китаянки люблять копіювати відомих осіб і часто собі замовляють таку ж форму носа, губ та очей.

Наслідують Іванку і співвітчизниці. У листопаді минулого року дві мешканки американського штату Техас потратили тисячі доларів, аби стати схожими на доньку одіозного мільярдера.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Скарлетт Йоханссон спародіювала Іванку Трамп у рекламі фейкових парфумів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще