Глава МВС Арсен Аваков заперечує, що серед затриманих активістів, які блокували торгове сполучення з Донбасом, є поранені.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Zik.

"Сьогодні проходила відпрацювання району, який охоплював блокпост так званих блокадників. Сьогодні там був інцидент, який призвів до того, що 43 людини, які там знаходилися, були затримані. Всі живі-здорові, ніяких розбитих голів", - сказав глава МВС.

Також Аваков зазначив, що один із затриманих хворий на діабет, його відвезли в лікарню. Міністр також повідомив, що під час відпрацювання району силовики виявили зброю - пістолети і гранати.

Всі затримані знаходяться в трьох сусідніх райвідділах поліції. На даний момент з ними працюють співробітники СБУ і поліції.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що один з блокадників, якому вдалося втекти від СБУ розповів про зачистку редуту в Кривому Торці.