У понеділок, 13 березня, відбувся останній матч чвертьфіналу Кубка Англії, в якому в гості до лондонського Челсі приїхав Манчестер Юнайтед.

Господарі зі старту поєдинку заволоділи ініціативою і аж до кінця матчу мали перевагу за всіма показниками. Ключовим моментом поєдинку стало видалення півзахисника МЮ Андерар Еррери. Ще в першому таймі за фол на Азарі іспанський хавбек отримав другу жовту і пішов відпочивати.

У другій половині єдиний гол у матчі забив французький півзахисник "синіх" Нголо Канте, пробивши сильно і точно з-за меж штрафного майданчику

До кінця матчу господарі ще мали кілька моментів щоб збільшити різницю в рахунку, однак вони ними не скористалися. У МЮ таких епізодів було набагато менше, тому перемога "пенсіонерів" в цьому матчі бачиться цілком заслуженою.

Таким чином, Челсі проходить до півфіналу турніру і приєднується там до Тоттенхему, Манчестер Сіті і Арсеналу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Челсі - Манчестер Юнайтед 1:0
Гол: Канті, 51

Челсі: Куртуа - Аспілікуета, Давид Луїс, Кехілл - Мозес (Зума, 89), Канте, Матіч, Алонсо - Вілліан (Фабрегас, 80), Дієго Коста (Батшуайі, 90+4), Азар.

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Валенсія, Джонс, Смоллінг, Рохо, Дарміан - Еррера, Погба, Янг (Лінгард, 80) - Мхітарян (Феллаїні, 37), Рашфорд.

Попередження: Коста - Еррера, Янг.

Вилучення: Еррера, 35.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Арсенал розгромив клуб п'ятого дивізіону в Кубку Англії.