Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, розповіла, що її занадто часто перевіряють на допінг.
"Буває так, що допінг-офіцери приходять в мій будинок о п'ятій годині ранку і намагаються взяти в мене аналізи. Ніколи не знаєш, коли вони можуть прийти. Думаю, що мене занадто часто перевіряють на предмет наявності допінгу.
Не можу сказати, як часто перевіряють інших гравців, але мене така інтенсивна система дратує. Знаю, що іншим це теж не дуже до душі", - передає слова Серени World Tennis USA.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

"Я абсолютно точно ніколи не бачила себе у тенісі до 37 років і була впевнена, що перестану виступати набагато раніше, почну займатися іншими справами. Однак так вийшло, що я люблю грати, люблю змагатися. Мені подобається теніс, і не в моїх силах від нього відректися", - передає слова Серени World Tennis USA.

Нагадаємо, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.

У вирішальному матчі проти Наомі Осаки Вільямс отримала три попередження за порушення правил поведінки і, поступаючись сет і брейк, і була позбавлена гейму.

За підказку тренера (перше попередження) грошовий штраф 4 тис. доларів, за зламану ракету (друге попередження) 3 тис. доларів, а за образу судді (зняття очки) 10 тис. доларів штрафу.

Зазначимо, що за виступ у Нью-Йорку Вільямс отримала 1 850 000 доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця US Open підпише унікальний контракт.