Вінничани пікетують будівлю обласного управління Служби безпеки України проти затримання блокадників.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Під будівлею вже зібралися близько 200 осіб, і люди все ще прибувають. За словами активістів, вони не підуть до типі, поки затриманих не відпустять. За словами пікетників, вони зібралися на мирну акцію протесту.

До них виходив заступник начальника Управління СБУ і повідомляв, що блокадників відпустили. Однак, за словами самих пікетників, цього не сталося. Вони відзначили, що активістів відправили до Харкова. Вінничани запалили шини під будівлею.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня блокадники розповіли, що їх редут в Кривому Торці захопили. Біля населеного пункту Щурбіновка СБУ силою розігнала і затримала активістів.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Головний поліцейський Донеччини В'ячеслав Аброськін заявив з посиланням на Управління, що затримання проходили під виглядом боротьби з диверсантами. Блокадники, за його словами, це група осіб зі зброєю. Вони схопили 43 чоловік, коли ті намагалися чинити опір.