Увечері, 13 березня, активісти вийшли під будівлю Рівненської обласної державної адміністрацієї проти затримання блокадників у Кривому Торці.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє".

Українці чекали на приїзд керівника Олексія Муляренко. Пікетувальники вимагали крім звільнення блокадників, відсторонення начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня редут в Кривому Торці захопили силовики. Аброськін заявив, що вони боролися з диверсантами. В результаті були затримані 46 осіб.

Увечері в Волині близько 50 активістів зібралися біля ОДА і зажадали звільнити людей і зустрічі з керівниками поліції управління СБУ. Тим часом, у Вінниці українці встали під будівлею СБУ і вимогою відпустити затриманих. Вони відзначили, що це мирна акція і підпалили шини.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд, в СБУ обіцяли відпустити активістів до ранку. Як з'ясувалося, після затримання їм навіть не було дозволено зателефонувати близьким та повідомити про місце перебування.