Увечері, 13 березня, активісти вийшли під будівлю Рівненської обласної державної адміністрацієї проти затримання блокадників у Кривому Торці.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє".

Українці чекали на приїзд керівника Олексія Муляренко. Пікетувальники вимагали крім звільнення блокадників, відсторонення начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 13 березня редут в Кривому Торці захопили силовики. Аброськін заявив, що вони боролися з диверсантами. В результаті були затримані 46 осіб.

Увечері в Волині близько 50 активістів зібралися біля ОДА і зажадали звільнити людей і зустрічі з керівниками поліції управління СБУ. Тим часом, у Вінниці українці встали під будівлею СБУ і вимогою відпустити затриманих. Вони відзначили, що це мирна акція і підпалили шини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд, в СБУ обіцяли відпустити активістів до ранку. Як з'ясувалося, після затримання їм навіть не було дозволено зателефонувати близьким та повідомити про місце перебування.