Фото: серіал "Доктор хто"

Американські вчені висунули неймовірну теорію про походження людини на Землі. Відповідно до гіпотези, предками були крокоділоподібні рептилії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Даний вид рептилій мешкав на планеті близько 400 мільйонів років тому. Фахівці досліджували викопні останки тварин. На думку нейрофізиків, плазуни змушені були виповзти на сушу, щоб полювати на комах. Це призвело до еволюції органів зору.

Якимось чином, це послужило поштовхом для розвитку кінцівок у рептилій. Згодом, у ранніх наземних хребетних збільшився мозок. В результаті, з'явилися люди.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", вчені з Пенсільванії прийшли до висновку, що у ранніх хребетних, до яких відносять предків людини, були хвости. В процесі еволюції вони відвалилися.