Пасажирам круїзного корабля Anthem of the Seas ("Гімн морів") довелось пережити пригоду, яку вони запам'ятають надовго. Судно потрапило в шторм в Атлантичному океані, через що було змушене повернутися в порт.

Як пізніше повідомили ЗМІ, після шторму трохи постраждала обшивка лайнера, а на одній з палуб обвалилася стеля. Серед пасажирів були постраждалі - четверо осіб отримали поранення через те, що меблі і предмети по всьому кораблю кидало з боку в бік.

Однак, незважаючи на все це корабель благополучно дістався до порту.

Пасажир круїзного лайнера Стівен Берк (Stephen Burke) зняв відео з ілюмінатора третьої палуби, яке пізніше розмістив на своєму youtube-каналі. На відео видно дев'ятиметрові хвилі, що накривають судно.

Пропонуємо і вам полюбуватись штормом в ілюмінаторі. Отже, "Гімн Морів" проти величезних хвиль і вітру, швидкістю 120 миль на годину:

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще