Евертон оголосив про намір побудувати новий стадіон, який прийматиме більше фанів, ніж нинішня арена ліверпульської команди – "Гудісон Парк".

"Іриски" планують відкрити арену на 52 тисячі глядачів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Новий стадіон Евертона буде знаходитися трохи північніше центру Ліверпуля, в районі Бремлі-Мур Док. Всю технічну документацію по будівництво боси клубу планують подати у другому півріччі 2019-го року, а експлуатація нового стадіону повинна початися з сезону 2023/24.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також у рамках цього ж проекту запланована можливість розширення нинішнього стадіону Евертона на 10 тисяч місць. На даний момент "Гудісон Парк" готовий прийняти 39,5 тисяч фанатів.

Нагадаємо, 18 грудня "Манчестер Юнайтед" залишив Жозе Моурінью, який обіймав посаду голвоного тренера. Про це повідомляється на офіційній сторінці клубу в Twitter.

"Ми б хотіли подякувати йому за роботу в Манчестер Юнайтед, і побажати успіхів у майбутньому", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Daily Record, Моурінью може отримати солідні відступні. Сума компенсації в разі його відставки до закриття зимового трансферного вікна складе 27 мільйонів євро.
Оле Гуннар Сульшер офіційно призначений головним тренером "Манчестер Юнайтед".
Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моурінью за розірвання контракту.