Американська компанія SpaceX запустить 14 березня о 8.34 ракету-носій Falcon 9 Full Trust, яка доставить на орбіту геостаціонарний супутник.

На каналі в Youtube транслюватимуть старт ракети, який відбудеться з майданчика LC-39A в Космічному центрі Кеннеді у Флориді.

Falcon 9 - ракета-носій, яка доставляє різноманітні вантажі на МКС. Нинішня версія Falcon 9 FT на 30% потужніша у порівнянні з попередніми версіями апарата.

Зазначається, що старт першого ступеня не запланований.

Ракета-носій доставить на орбіту Землі супутник Echo Star 23 з обладнанням американської компанії зв'язку EchoStar Corporation. Апарат призначений для забезпечення телекомунікаційних послуг на території Бразилії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Востаннє апарат сімейства Echo Star вивела на орбіту ракета Atlas V у грудні 2016 року.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", американська компанія SpaceX збирається запускати свої ракети Falcon 9 кожні два-три тижні.

Пряма трансляція запуску Falcon 9 Full Trust