До авіакатастрофи Ту-154 може бути причетний російський пілот – експерти припускають, що всі системи у літаку були справними, а командир екіпажу намагався посадити його на воду у непередбаченому місці.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Такий висновок фахівці зробили по завершенню розслідування технічних причини падіння, в ході якого виявилося, що лайнер взагалі не падав. Тепер вони розглядають дивну поведінку загиблого Романа Волкова.

З цією метою вже організували ряд експертиз – знайшли медичні дані льотчика, а також результати перевірки його психологічного стану. Всіх інструкторів, які спілкувалися із ним та проводили тренування, також опитують. Не виключено, що далася взнаки перевтома і командир екіпажу просто не справився з управлінням, або навіть заснув на борту.

Версію про допущення помилок, або несправності приладів повністю виключили у Міноборони РФ - Ту-154 жодного разу не зменшував швидкість польоту: за кілька хвилин вона досягла 370 кілометрів на годину, що для висоти 250 метрів цілком нормально.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Залишається ще ймовірність нештатної ситуації, адже невідомі фактори могли дезорієнтувати пілота.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що причиною падіння Ту-154 екс-співробітники ФСБ вважають терористичні дії, допускаючи, що вказівку віддали безпосередньо в адміністрації президента РФ.