У двох матчах 18-го туру Прем'єр-ліги Англії відбулися сенсації. Манчестер Сіті і Крістал Пелас програли вдома середнякам.

"Городяни" поступилися Крістал Пеласу, а "аристократів" переграв Лестер.

Манчестер Сіті - Крістал Пелас 2:3

Голи: Гюндоган (27), Де Брюйне (85) - Шлупп (33), Таунсенд (36), Мілівоєвич (52, пен)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Челсі - Лестер 0:1

Голи: Варді (51)

Цими осічками скористався Ліверпуль, який після перемоги над Вулвергемптоном (0:2), закріпився на першому місці в турнірній таблиці АПЛ.

Новий стадіон Евертона

Евертон оголосив про намір побудувати новий стадіон, який прийматиме більше фанів, ніж нинішня арена ліверпульської команди – "Гудісон Парк".

"Іриски" планують відкрити арену на 52 тисячі глядачів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Новий стадіон Евертона буде знаходитися трохи північніше центру Ліверпуля, в районі Бремлі-Мур Док. Всю технічну документацію по будівництво боси клубу планують подати у другому півріччі 2019-го року, а експлуатація нового стадіону повинна початися з сезону 2023/24.

Також у рамках цього ж проекту запланована можливість розширення нинішнього стадіону Евертона на 10 тисяч місць. На даний момент "Гудісон Парк" готовий прийняти 39,5 тисяч фанатів.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, скільки МЮ заплатить Моурінью за розірвання контракту.