Представники Тоні Фергюсона (22-3) і Хабіба Нурмагомедова (24-0) поки не можуть домовитися про організацію поєдинку між цими бійцями. Про це повідомляє журналіст MMAFighting Аріель Хелвані.

За його інформацією, на цьому тижні UFC намагався включити бій Нурмагомедов – Фергюсон в кард турніру UFC 210, запланованого на 8 квітня в Баффало (США), однак безрезультатно.

Нагадаємо, 4 березня на турнірі UFC 209 в Лас-Вегасі (США) мав відбутися бій Хабіба Нурмагомедова проти Тоні Фергюсона, але був скасований через проблеми Хабіба зі здоров'ям. Поєдинок був скасований після того, як за кілька годин до зважування росіянин був госпіталізований. Причиною називається аномальне скидання ваги.

Незважаючи на те, що бій не відбувся, Фергюсон отримав гонорар за поєдинок і назвав свої умови бою з Нурмагомедовим. Переможець цього бою повинен був стати тимчасовим чемпіоном в легкій вазі.

Пізніше Нурмагомедов вибачився за скасований бій, а його тренер і батько Абдулманап Нурмагомедов заявив, що Хабіб сам винен у зриві бою.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, президент UFC Дана Уайт розповів про подальшу долю Нурмагомедова.