У 2016 році "Перевірені квартири" на DOM.RIA стали інновацією на ринку нерухомості України. Вже більше року українці знаходять квартири, будинки та іншу нерухомість серед "Перевіреної нерухомості" на DOM.RIA.

Три місяці тому, на 7 конференції з нерухомості DOM.RIA, ми розповіли про перші досягнення "Перевірених квартир". На момент проведення конференції, інспектори RIA перевірили 5 000+ квартир, будинків і ділянок, а сьогодні на DOM.RIA розміщується вже 8 000+ перевірених пропозицій.

За 17 місяців роботи проекту "Перевірених квартир" інспектори RІА перевірили 12 000+ квартир, будинків та іншої нерухомості. А це означає, що за цей час 33% перевірених квартир, будинків і земельних ділянок було продано.

36 інспекторів RIA перевіряють нерухомість в 61 містах України. Вони особисто виїжджають на об'єкти та перевіряють всю інформацію з оголошень — від метражу і типу стін до вартості. Крім цього, роблять панорамні фото 360°. Завдяки реальним фото, перевіреному опису і актуальній ціні Перевірені пропозиції переглядають в 9 разів частіше.

240+ професійних агенцій нерухомості з усієї України підтримали "Перевірені квартири" і переконались в тому, що перевірені пропозиції дійсно допомагають продати нерухомість швидше. Впевнено крокуємо до нашої спільної мети — 100% перевірених пропозицій на DOM.RIA.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще