Український шоумен Сергій Притула написав розгромне повідомлення-відповідь священнослужителю Костянтину Марченку з Волині, який порадив "вимкнути" зіркову хворобу і не лізти в чужий монастир зі своїми законами. З цього приводу служитель церкви не полінувався написати цілу статтю.

Свою відповідь шоумен написав на сторінці у Facebook. Зокрема, Притула розповів про неприпустимість переходити в суперечці на особистості, а також зазначив, що Марченко, по всій видимості, або неуважно читав статтю, або бачить в ній лише те, що хоче побачити. Також Притула порадив священнослужителю самому побоятися Бога і щиро покаятися в гнівних промовах, оскільки представник церкви повинен бути прикладом, а не опускати до рівня базарної бабки.

Притула пише: "Дозвольте мені процитувати Вас уривком з Вашої статті: "Тому ми просто не виросли за межі свого егоїстичного "Я" і вважаємо себе "богами" з миром, який крутиться саме навколо нас. Ми не розуміємо, що це ми піщинки в світі. "!!! Ну ось же! Ну вот !!! Самі ж сказали!
Так ось, дорога "піщинка" моєї рідної Української Православної Церкви Київського Патріархату! Прочитайте ще раз свою статтю і подивіться, як Ви не можете вирости за межі власного егоїстичного "Я"! Ви обговорюєте мене не виходячи за межі того світу, який крутиться навколо Вас! Іншого Ви не бачите і не визнаєте!".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Сергій Притула написав в соцмережах про свої негативні враження від походу в церкву і його причини. На це оперативно відреагував Костянтин Марченко, який вирішив "поставити" Сергія на місце або наставити на шлях істинний.