У середу, 15 березня, у Франції відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому зійдуться Монако і Манчестер Сіті.

Нагадаємо, що перший поєдинок цих команд вийшов дуже видовищним і закінчився перемогою підопічних Хосепа Гвардіоли (5:3).

Незважаючи на те, що монегаски поступилися в два голи, вони змогли продемонструвати потенціал своєї атаки і забили на чужому полі аж тричі. У другому матчі, для того, щоб пройти в наступну стадію плей-офф, французькій команді обов'язково потрібно налагодити свою оборону, оскільки пропускати п'ять голів у свої ворота в 1/8 Ліги чемпіонів - це забагато.

Обидва колективи зараз перебувають у хорошій формі. Монако продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції, обганяючи ПСЖ на три очки. Після поразки в Манчестері підопічні Леонарду Жардіма здобули чотири перемоги в чотирьох поєдинках і перебувають в доброму гуморі. Манчестер Сіті також налагодив свою гру за останній час. Агуеро і Ко не знають гіркоти поразки протягом останніх 11 матчів, що точно має лякати французьку команду перед їх другою зустріччю.

Кадрові втрати перед матчем є як у господарів, так і у гостей. Монако не зможе розраховувати на свого основного центрбека Каміла Гліка (поляк пропускає цю зустріч через перебір жовтих карток). У складі Ман Сіті не вийдуть на поєдинок Жезус і Гюндоган, які ще заліковують свої серйозні травми. Швидше за все, не зіграє і капітан "блакитного місяця" Компані.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зате інші важливі гравці обох команд у строю, і готові в цю середу продемонструвати свій найкращий футбол. У першому матчі в Англії ці команди показали нам найкращу на той час гру 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, і сподіваємося, що в другому матчі ці колективи подарують нам не менш прекрасний вечір.

Транслювати матч Монако - Манчестер Сіті для українського телеглядача буде телеканал Футбол 2. Старт поєдинку - о 21:45.

Провідні букмекерські організації світу практично не віддають переваги жодній з команд у другому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Монако і Ман Сіті.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі середи між Атлетіко і Байєром букмекери прогнозують перемогу іспанського клубу.