Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров закликав українську владу забезпечити безпеку російських банків на тлі діяльності активістів, які блокували роботу окремих фінустанов.

За інформацією російських ЗМІ, Лавров вважає, що активісти порушують закон, заблокувавши відділення Сбербанку у Києві, а також зазначив, що українські правоохоронці "не можуть допустити самосуд".

"Ми розраховуємо на те, що міри, які застосують у цій ситуації згідно з українським законодавством, будуть здійсненні без будь-якої політизації", - розповів голова російського МЗС.

Зазначимо, що вчора активісти замурували вхід до відділення Сбербанку на вулиці Володимирській цеглою. Крім того, банкомати російських фінустанов заливають монтажною піною на всій території України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", представники Сбербанку заявили про 26 факти нападу на відділення і звернулись з цього приводу до поліції.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще