У Росії розгорівся скандал навколо відомої ведучої – інтимні знімки Вікторії Якубовської хакери злили для загального доступу у мережі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Напередодні її телефон викрали, а одразу після цього акаунт зірки в Instagram раптово поповнився занадто відвертими кадрами, які вона зберігала для особистого архіву.

Захистити ведучу наважилася акторка Вікторія Боня, яка тривалий час товаришує із Якубовською. Вона назвала хакерів безсоромними через те, що вони нахабно лізуть у чуже приватне життя.

"Ви зіпсували їй репутацію назавжди, злі люди", - нарікає вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Втім, адміністрація Instagram швидко зрозуміла у чому справа і буквально за кілька годин компрометуючі фото зникли – правила соцмережі не дозволяють таких "оголених шоу", тому знімки видалили.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стюардеса знімала на відео інтимні стосунки із пілотом. Її викрив чоловік, який випадково побачив ці кадри на власні очі, а потім – шантажував.