ЛАУРЕАТИ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ

"ЛЮДИНА РОКУ– 2016"

в номінації "Лідер ресторанного бізнесу"

Дмитро Запорожець

Ресторатор, ідейний натхненник, засновник семи ресторанів і готелів "First Line Group".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Досягнення в 2016 році: Запуск нового проекту "Життя чудових людей". Незважаючи на крихітний простір, це наш наймасштабніший проект, тому що відображає 12-ти річний ресторанний досвід.

Існуючі на даний час корпоративні нагороди (державні, громадські, професіональні і т.д.):

- Ресторан "Улюблений Дядя" – володар Золотої Пальмової Гілки за кращий ресторанний проект в Україні 2015 року.

- Ресторан "Улюблений Дядя" – володар премії "Сіль" в номінації Відкриття 2015 року.

Ваш життєвий девіз: Ми ділимося найкращим, що у нас є.

Бути сьогодні успішним - це ... створювати крутий продукт, яким ти пишаєшся і хочеш ділитися.

Ваш улюблений афоризм: Чари - це технологія, доведена до досконалості. Альберт Ейнштейн.

Хто з видатних діячів людства може бути зразком і прикладом для співробітників Вашої компанії: Ілон Маск.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Мріяти. Бути чесним перед собою. Вірити в команду. Любити життя.

Якщо щастя не в грошах, то в чому: Якщо ви хочете вести щасливе життя, ви повинні бути прив'язані до мети, а не до речей або людей. А. Ейнштейн.

Яким чином велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії: Запросити в команду хлопців, які так само відчувають світ, як ти сам. Разом створити офігенний продукт і закохати в нього!

Назвіть вашу улюблену страву: Помідор з грядки, свіжоспечений хліб і шматок сиру.

Усама Кафа

Засновник, президент ресторанної компанії L'KAFA Group, власник бренду L'KAFA Сafe.

Компанія L'KAFA Group - одна з найбільших мережевих компаній на українському ресторанному ринку, яка посідає лідируючі позиції з 1998 року. Об'єднує такі ресторани, як L'KAFA Сafe, Silvio D'Italia, Just Relax, La Canteen, Ludwig King, "Чайхона БАЗАР", "L'KAFA домашня кухня", "L'KAFA Східні домашні страви".

За 18 років діяльності компанія взяла участь у відкритті та успішній подальшій діяльності близько 80 різних ресторанних форматів в Україні і за кордоном.

Досягнення в 2016 році: В цьому році докладено багато сил для розвитку мережі L'KAFA Група:

1. Відкриття в серці Києва нових ресторанів - L'Кафа Café, Just Relax і "Чайхона БАЗАР".

2. Відкрили перший ресторан в Мінську і Казахстані.

3. Отримали найціннішу для нас нагороду: "Людина року-2015".

Корпоративні нагороди, які існують на сьогодні:

2016 рік - одержання премії Кафа Усама ХХ загальнонаціональної програми "Людина року-2015" в номінації "Лідер ресторанного бізнесу" - ресторан "Чайхона БАЗАР".

2016 рік - L'KAFA Group отримала нагороду "Лідер Галузі" - згідно даних статистики України за інвестиційною привабливістю, валових доходів, соціальними показниками.

2016 рік - нагорода "Фаворити Успіху" - "Кращий караоке-ресторан L'KAFA Сafe".

2016 рік - одержання премії Кафа Усама - "Кращий керівник року за версією" ЛІГА кращих - Міжнародний економічний рейтинг".

2016 рік - одержання премії "Лідер Галузі" - згідно даних статистики України за інвестиційною привабливістю, валових доходів, соціальними показниками.

2016 рік - премія "Золота Фортуна" від Президента Національної Академії Наук України за внесок в розвиток ресторанної галузі в Україні.

2016 рік - перемога в народному голосуванні рейтинг "Кращий східно-європейкий ресторан "Чайхона БАЗАР".

2016 рік - нагорода "Фаворити Успіху" - "Кращий східно-європейський ресторан" Чайхона БАЗАР".

2016 рік - мережа ресторанів L'KAFA Cafe удостоєна премії "Лідер Галузі 2016".

2016 рік - Кафа Усама отримав орден Національного бізнес-рейтингу за ефективне управління підприємством і внесок в розвиток економіки країни, а також медаль за бездоганну ділову репутацію.

2016 рік - компанія L'Каfа Group удостоєна загальнонаціональної премії "Зірка якості".

2016 рік - отримав нагороду "Людина року 2015" в номинаціі лідер ресторанної галузі з мережею ресторанів "Чайхона Базар".

Окрім цього, Усама Кафа отримав ряд нагород з районних адміністрації м. Києва за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток регіонів, а також за досягнення та професіоналізм у своїй діяльності.

Девіз Вашого підприємства: Ми там - де Ви хочете бути.

Бути сьогодні успішним - це ... або у який сенс ви вкладаєте в слово "успіх"? Успіх людини не в тому, скільки вона бере, а скільки вона віддає.

Ваш улюблений афоризм? Перемога там, де є рух вперед.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? ☺ А якщо все-таки в грошах, то чому? ☺ Роби те, що любиш, люби те, що робиш!

Назвіть вашу улюблену страву, і що ви найкраще готуєте самі? Я люблю смачно поїсти! І все, що смачно, вважаю корисним! ☺

Чи є у Вас мрія, що поки не здійснилась? Якщо "так", то яка? Звичайно, але це, скоріше, мета. Найближчим часом можу оголосити про благодійний проект.

Якби Ви відкрили нову планету, як би її назвали? L'KAFA Lend!!!

Олександр Савілов

Співзасновник мережа ресторанів "Salateira"

Досягнення в 2016 році: Найголовніше досягнення - ми вижили. Всі знають, які непрості часи зараз в нашій країні, і яку кризу переживають українські підприємці. Незважаючи на всі ці труднощі, ми змогли не лише вижити, але і продовжити розвиватися. У 2016 році ми відкрили перший ресторан по франшизі за кордоном - в Мінську, Республіка Білорусь.

Існуючі на даний час корпоративні нагороди (державні, суспільні, професійні та ін.): Стали фіналістами ресторанної премії "Сіль" в категорії "Краще міське кафе", перемогли в шоу "Кращий ресторан з Русланом Сенічкіним" на 1+1.

Ваш життєвий девіз: Їж здорово!

Бути сьогодні успішним – це… для мене успіх криється в двох речах. Перша - це вміння заробляти гроші. Друга - бути соціально відповідальною людиною. Тільки ту людину можна назвати справді успішною, яка поєднує в собі ці два вміння.

Ваш улюблений афоризм: Сім раз відмір, один раз відріж.

Хто з видатних діячів людства може бути взірцем для працівників Вашої компанії? Думаю, це Стів Джобс. Стів був не просто чудовим винахідником і підприємцем, він, свого часу, перевернув світ з ніг на голову своїми інноваціями у гаджетах. Він приклад того, як потрібно мислити і діяти.

Життєві принципи, які допомагають Вам досягти поставленої мети: Для мене є тільки один життєвий принцип - порядність. Навколо цього принципу будується все моє життя і взаємини з оточуючими людьми, не має значення, це стосується особистого життя або бізнесу.

Якщо щастя не в грошах, то в чому? ☺ А якщо все-таки в грошах, то чому? Мені здається, що справді щаслива лише та людина, яка займається улюбленою справою. Якщо говорити про гроші, то звичайно ж, краще, коли вони є. Не дарма кажуть: щастя не в грошах, а в їх кількості☺ Гроші - це всього лише інструмент, який допоможе тобі зробити світ кращим.

Як велику кількість різних людей змусити думати про успіх однієї компанії? Ніяк☺ Людей не можна змусити щось зробити, вони або хочуть, або не хочуть. Змушувати - не наші методи☺ Людей можна тільки надихнути, і лише справжні лідери вміють надихати і вести за собою велику кількість людей.

Назвіть вашу улюблену страву, і що ви самі готуєте найкраще? 3 роки тому я переглянув всі свої звички і свій спосіб життя, і став вегетаріанцем. Саме тому моя улюблена страва вегетаріанська і її я, власне, найкраще готую - це грецький салат.

Якби ви відкрили нову планету, як би ви її назвали? Це ж очевидно - Salateira).