На Донбасі пограбували заблокований потяг, що стояв у Щербиновці. Вкрали вантаж та комплектуючі.

Про це на своїй сторінці в "Фейсбук" повідомив глава Нацполіції Донеччини В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні представник "Укрзалізниці" після огляду звільненого з полону в Щербіновці тепловозу з вагонами повідомив про розкрадання вантажу та викрадення комплектуючих з "полоненого" потягу", - йдеться у повідомленні головного поліцейського області.

Аброськін також повідомив, що ситуація контролюється поліцією та представниками Служби безпеки.

"Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам", - написав посадовець.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також глава Нацполіції опублікував відео огляду "полоненого потяга" правоохоронцями.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", "Штаб блокади" окупованих регіонів Донбасу скликає активістів у Києві та Харкові приєднатися до акцій протесту.

Сьогодні представник "Укрзалізниці" після огляду звільненого з полону в Щербіновці тепловозу з вагонами повідомив про розкрадання вантажу та викрадення комплектуючих з "полоненого" потягу. Ситуація є повністю контрольованою правоохоронцями. Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам. Закону в Україні бути. Слава Україні!

Posted by Vyacheslav Abroskin on Tuesday, 14 March 2017