Російський співробітник ДПС 13 березня забув свою табельну зброю у кафе, куди він зайшов, щоб пообідати. Автомат був з повним боєкомплектом.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Інцидент трапився у Єкатеринбурзі. Зброю знайшов один з відвідувачів кафе. Автомат лежав на стільці.

"На щастя, ця історія закінчилася благополучно. Зброю ніхто не застосував. АКС-74У і всі патрони правоохоронцям повернув непрацюючий місцевий мешканець 1976 року народження", - розповіли у поліції.

Чоловік забрав зброю й залишив на місці записку, де вказав номер свого телефону, щоб з ним змогли зв'язатися правоохоронці. У поліції зазначили, що через службову недбалість розпочалась службова перевірка. Патрульний понесе відповідальність. Крім того, перевіряючи оцінять роботу керівників екіпажу ДПС.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, московські правоохоронці знайшли на козирку однієї з багатоповерхівок тіло чоловіка, який виявився відомим злодієм у законі на прізвисько Французом.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще