Колишній президент США Джордж Вокер Буш видав книгу "Портрети мужності", в якій зібрані його картини. Збірник поступив у продаж 27 лютого і одразу з став бестселером жанру нон-фікшн за версією Publishers Weekly.

У книзі Буша зображені 66 портретів ветеранів армії США, з якими він особисто бачився впродовж своєї політичної кар'єри. Усі роботи намальовані рукою 43 голови Білого дому.

"Я особисто знайомий із кожним, кого намалював. Коли я створював портрети, то думав про цих людей, їхню службу, пораненнях та періодах оновлення", - прокоментував свою творчість Буш.

Він також зазначив, що надихнувся творчістю Люсьєна Фрейда, Вейна Тібо, Джеймі Вайєта, Ферфілда Портера, Рея Тернера і Хоакіна Сорольї.

Зазначимо, що у 2014 році екс-президент США презентував галерею портретів світових лідерів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Джордж Вокер Буш був президентом США з 2001 по 2009 роки. З 1995 по 2000 роки він працював губернатором штату Техас.

Як повідомляв портал "Знай.ua", американський канал CNN показав фільм про президента Росії Володимира Путіна, чим викликав гнів Кремля.