Рада національної безпеки та оборони України збереться 15 березня на позапланове засідання, де вирішуватиметься питання введення обмежень щодо Сбербанку Росії.

Про це повідомив "Украінформ", посилаючись на власні джерела в РНБО. Засідання заплановане на другу половину дня.

"Засідання РНБО заплановано на середу. Орієнтовно в районі 16.00", – розповів співрозмовник агентства.

Джерело не розповіло про точну повістку ради. Але планується обговорити можливі санкції щодо філії Сбербанку, які працюють на території Україні. Крім того, мають обговорити ситуації з торговою блокадою окупованих регіонів Донбасу, які проводять активісти на лінії розмежування в зоні АТО.

Раніше про можливе позачергове засідання РНБО говорив й міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він зазначав, що воно може відбутись у середу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти "Національного корпусу" влаштували імпровізований кінотеатр біля філії Сбербанку Росії. В якості екрану вони використовували стіну фінансової установи.