У американської пари зі штату Айдахо Енджі та Браяна Данн народилась унікальна дитина із повноцінним волоссям на голові. Біляві пасма ще ненародженого Олівера бачили на ультразвуковому скануванні.

За інформацією Mirror, лікарі не знають, що саме стало причиною того, що Олівер Данн народився із волоссям дорослої людини, але постійно тримають дитину під наглядом. Цікаво, що пасма хлопчика стирчать у різні сторони, наче його вдарило струмом, а батьки ніяк не можуть його зачесати.

"Ніхто не вірить, що Олівер народився з таким волоссям. Люди дивуються, що йому немає ще й року. Кожен, хто бачить нашу дитину, хоче торкнутися її волосся", - розповіла Енджі Данн.

Сьогодні довжина волосся Олівера сягає 12 сантиметрів. Щомісяця його пасма стають довшими на ще 3 сантиметри. Судячи зі всього, волосся дитини не збирається зупинятись у рості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Китаї народилась унікальна свиня із дуже дивним носом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще