Президент Петро Порошенко попросив західних партнерів посилити тиск на Росію через так званої націоналізації, яку на окупованому Донбасі провели бойовики.

Про це сказав глава держави під час зустрічі з міністром закордонних і європейських справ Люксембургу Жаном Ассельборном, передає прес-служба Порошенка.

"Після захоплення цих підприємств ми не можемо мати ніяких торгових відносин з цими" конфіскованими "підприємствами. Ми не будемо дозволяти ніякої їх діяльності. І просимо підтримки цих рішень, в тому числі шляхом посилення санкцій ЄС проти Російської Федерації, яка дозволила це грубе порушення міжнародного права", - сказав президент.

Також Порошенко зазначив, що спочатку Росія визнала документи "ЛДНР", а потім сталася так звана націоналізація. При цьому раніше вони працювали в правовому полі України, платили податки і виплачували зарплати в гривнях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що представники РНБО з ініціативи президента України Петра Порошенка на засіданні 15 березня розглянуть питання про введення санкцій проти російського "Сбербанку".