Автор фільму "Наймогутніша людина у світі" про президента Росії Володимира Путіна Фарід Закарія розповів, чому дав своїй стрічці саме таке ім'я та вказав на сильні сторони голови Кремля.

За інформацією CNN, Закарія впевнений у тому, що Путін чудово розуміє характер росіян, з розумом підходить до зовнішньої політики та знає усі слабкі сторони західної демократії та суспільства.

"Він розуміє слабкість таких інститутів, як Європейський Союз, і таких ідей, як інтеграція, мультикультурне суспільство. Путін знає нас дуже добре. Але чи знаємо ми його, ось у чому питання", - розповів автор стрічки.

Закарія також вважає, що Путін зміг встановити порядок у Росії після хаосу та корупції часів Єльцина.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Путін не встиг подивитись фільм про самого себе, адже його транслювали вночі за російським часом.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще