З приходом літа, дівчата в шаленій паніці і темпі починають повноцінний догляд за собою. Починаючи з волосся і закінчуючи п'ятами ніг, ми хочемо мати ідеальним все, а бажано за дуже короткий термін.

Зимовий одяг та холод змушує одягати на себе безліч речей, тому дівчата в холодну пору року часто запускають свою фігуру і зовнішній вигляд. Але з приходом весни і тепла починаються виснажливі фізичні навантаження і походи в салон краси.

Читайте також: Російські пропагандисти розповіли, як українці відбирають хліб у голубів

Для милий жінок є погана і хороша новина. Погана в тому, що схуднути за максимально короткий строк не вийде. У просторах інтернет мережі багатообіцяючі дієти і супер тренування не призводять тіло в норму, а особливо за тиждень, як багато про це пишуть. Підшкірний жир і зайву вагу, які ми наїдалися протягом всієї зими неможливо знищити за короткий час.
Варто замислитися над тим, щоб не допускати подібних помилок, до літа треба готуватися заздалегідь, а краще за все не запускати своє тіло і підтримувати його незалежно від сезону.
Хороша новина в тому, що не варто заздалегідь впадати у відчай і закривати себе вдома. Портал "Знай.ua" дає кілька порад, які як мінімум допоможуть вам досягти первинних результатів.

Мотивація
Один з головних ворогів людства - лінь. Деякі дівчата мріють мати гарний вигляд, але їх лінь сильніше красивого і здорового тіла.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Не можна готувати своє тіло в залежності від сезону. Часто ми думаємо про те, що зараз тіло прийде в норму, а як тільки настануть холоди, можна набивати холодильник тортами і свіжою випічкою. Якщо ви надумали мати гарне тіло, потрібно запам'ятати, що цей догляд повинен бути назавжди!

Мотивуючий хід: зробіть своє фото в купальнику "До" того, як ви почнете приводити себе в порядок.

Витрачай більше, ніж вживай
Якщо ви все ж хочете якомога швидше скинути зайву вагу, вам необхідно витрачати більше калорій, ніж ви вжили за день. Додаткові профілактичні масажі, обгортання і дієти працюватимуть тільки в тому випадку, якщо ваша навантаження спалює все зайве. Обов'язково вивчіть таблицю продуктів, де вказані кількості вуглеводів, жирів і білків по кожному продукту.

Основне правило: вуглеводи і жири в першій половині дня, білки-друга половина дня.

Важливо скоротити кількість жирів і вуглеводів в харчуванні, збільшити кількість білка. Дотримуйтеся співвідношення: 40% -20% -40%, де 20% це жири. Жіночий калораж на добу 1600-1800 ккал, чоловічий 2000-2200. Порахуйте своє необхідне число калорій перед тим, як сідати на дієту. Ніколи не голодуйте і якомога більше пийте води. Більшість дієт працюють на знемога, надалі приведені до того, що ви можете різко набрати вагу, який вже скинули. Ви повинні не сидіти на дієті, а дотримуватися здорового харчування. Плюс ви повинні зробити зусилля, щоб зробити своє здорове харчування зручним для вас.

І звичайно ж, не варто забувати про фізичні навантаження. Як мінімум в день, ви можете виконати кілька підходів з кардіо тренувань і ваш вага тіла, буде випаровуватися як вода на сонці.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що сушка для тіла складається з ряду вправ, а так само особливого харчування, які допоможуть домогтися бажаного результату і позбутися від підшкірного жиру. Рельєфне тіло виглядає дуже привабливо і багато жінок займаються важкими тренуваннями. Тренування - це тільки 50 відсотків успіху домогтися бажаного результату, другі 50 відсотків - це ваше харчування.