Аргентинський форвард каталонської "Барселони" Ліонель Мессі розповів про боротьбу за "Золотий м'яч" у 2018 році.
Також Мессі розповів про суперництво із зірковим португальським нападаючим "Ювентуса" Кріштіану Роналду.
"Я слухав імена номінантів на "Золотий м'яч" і розумів, що я не буду боротися за нього. Я знав, що не буду в числі претендентів, не слухав, став я другим, третім, четвертим або п'ятим.
Суперництво з Роналду було дуже класним і цікавим для глядачів", - передає слова Мессі видання Marca.
Нагадаємо, Мессі очолив Топ-100 найкращих футболістів світу за версією авторитетного британського журналу FourFourTwo.

Друге місце в рейтингу FFT зайняв Кріштіану Роналду (Ювентус), а замикає трійку лідерів Кілліан Мбаппе (ПСЖ).

Видання відзначило досягнення Мессі: Ліонель виграв 3 турніру, забив 50 голів і віддав 26 гольових (перше місце за обома показниками). Також Мессі став володарем "Золотої Бутси" і лідирує в нинішньому євросезоні, як по голам, так і за гольовими.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Нагадаємо, як раніше писав Знай.ua, 3 грудня у Парижі відбулася церемонія нагородження володаря "Золотого м'яча", який у 2018 році отримав півзахисник збірної Хорватії і мадридського "Реала" Лука Модрич.

Після вручення нагороди Модрич поділився емоціями, і зізнався, що в дитинстві мріяв грати у великому клубі.
Лука Модрич отримав Золотий м'яч-2018
Лука Модрич отримав Золотий м'яч-2018
"Хочу подякувати тим, хто допомагав мені, всіх, хто працює в "Реалі" і збірній Хорватії. Всіх моїх близьких, мою дружину та дітей.
Коли я був дитиною, я мріяв грати у великому клубі, але "Золотий м'яч" був для мене чимось більшим.
Для мене велика честь бути серед великих футболістів. Намагаюся звикнути з думкою, що я увійшов до числа виняткових гравців, які отримували "Золотий м'яч".
Це неймовірно. Не тільки тому, що я виграв цю нагороду після Роналду і Мессі. Серед тих, хто брав участь у боротьбі за цю нагороду, є великі таланти. Якщо я виграв, то тільки тому, що зробив щось особливе.
Ключ до успіху? Важко сказати... Праця, наполегливість у важкі моменти. Завжди непросто досягти того, до чого ти прагнеш. Але рано чи пізно з'явиться можливість, але ви повинні бути готові скористатися моментом", - сказав Модрич на урочистій церемонії.

Нагадаємо, Модрич став першим хорватом, який виграв "Золотий м'яч". Також балканець став першим футболістом з 2007 року, який зміг обігнати в гонці за "Золотий м'яч" Кріштіану Роналду і Ліонеля Мессі.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кріштіану Роналду став другим у голосуванні, Антуан Грізманн - третім, а Кіліан Мбаппе - четвертим. Ліонель Мессі зайняв п'яте місце в загальному рейтингу, а Мохамед Салах - шосте.

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Кріштіану Роналду не стримала емоцій через нагородження Модрича.