Суперник Геннадія Головкіна (36-0, 33 КО) американець Деніел Джейкобс (32-1, 29 КО), навряд чи достоїть до кінця відведених 12 раундів у майбутньому поєдинку. Таку думку висловив тренер Головкіна Абель Санчес.

"Вважаю, Денні дасть непоганий бій десь до середини поєдинку. Потім, десь між сьомим і дев'ятим раундами, Геннадій буде його чіпляти ударами все сильніше, поки кут не зніме Джейкобса, як було у випадку зі Стівеном, або він сам упаде від точної плюхи", – цитує слова тренера BoxingScene.

Нагадаємо, бій Головкін – Джейкобс пройде 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden. На кону – титули чемпіона світу за версіями WBC, WBA Super, IBF і IBO в середній вазі. В андеркарті бою буде битися український боксер Сергій Богачук.

Відзначимо, що в контракті на бій Головкіна з Джейкобсом немає пункту про реванш.

На фінальній прес-конференції напередодні бою Головкін і Джейкобс провели битву поглядів:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Головкін вважає Madison Square Garden своєю другою домівкою.