Після перемоги з рахунком 4:0 в першому матчі з Барселоною в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ поступився у повторному протистоянні - 1:6 і залишив турнір. Проте гарячі суперечки навколо суддівства матчу досі не вщухають.

Президент паризького клубу Насер Аль-Хелаїфі проконсультувався з провідними міжнародними арбітрами, після чого французи відправили офіційний протест в УЄФА на суддівство Деніза Айтекіна за 7 епізодами, повідомляють іспанські ЗМІ.

Всі суперечливі моменти - на думку ПСЖ:

1. Гра рукою Маскерано у штрафному під час підкату. Епізод стався в першому таймі, коли Дракслер виконував простріл.

2. На 42-й хвилині Піке заслуговував на другу жовту картку за зіткнення з Кавані.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

3. Пенальті на Неймарі: нападник навмисно шукав контакт з Меньє.

4. Неймар награв на червону картку. За рахунку 3:1 бразилець ударив по ногах Маркіньоса. Агресія була навмисною і заслуговувала на видалення.

5. Гра рукою Піке за рахунку 3:1. На 78-й хвилині при передачі Ді Марії м'яч потрапив у руку Жерара, але арбітр не зафіксував порушення правил.

6. Пенальті і червона картка Маскерано за фол на Ді Марії в штрафній. Рефері залишив епізод без уваги.

7. Пенальті на Суаресі за рахунку 4:1 – ще одна симуляція. Раніше уругваєць уже отримав жовту картку. За епізод з Маркіньосом Суарес заслуговував на друге попередження і вилучення.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, після перемоги над парижанами Барселона несподівано поступилася Депортиво.