Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO і IBF Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) проведе наступний бій проти Ділліана Уайта (25-1, 18 КО), пише BoxingScene. Про це заявив промоутерська компа британця Едді Хірн.
Поєдинок Джошуа - Уайт заплановано на квітень 2019 року.
"Інша причина, з якої бій Джошуа - Уайлдер має відбутися саме зараз, полягає в тому, що рано чи пізно у нас будуть інші обов'язкові претенденти на титули. І це можуть бути бої, в яких ніхто не зацікавлений. Володимир Кличко робив це роками, він брав бої, в яких ніхто не був зацікавлений. В цьому не було його вини, але це не робить ваше резюме краще. Ділліан заслужив титульний шанс, ми зв'яжемося з ним через кілька днів. Пріоритет Ентоні - Уайлдер, але я не вірю, що це відбудеться у квітні. Нам вже наприкінці січня потрібно запускати в продаж квитки", - заявив Хірн.
Нагадаємо, у грудні 2015 року бій Джошуа і Уайта завершився перемогою Ентоні нокаутом в сьомому раунді.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Як раніше писав Знай.ua, Джошуа може провести наступний бій у США проти американця Джаррелла Міллера.

Про це заявив промоутер Джошуа Едді Хірн. За його словами, бій відбудеться в Нью-Йорку.
"Американський дебют неминучий для Джошуа. Звичайно, хотілося б на цей поєдинок побачити в протилежному кутку рингу Уайлдера. Але чому б не провести бій з жителем Нью-Йорка в Нью-Йорку, у якого великий рот. Думаю, в цьому є сенс", - заявив Хірн.

Нагадаємо, раніше Джошуа повідомив, що проведе бій з Уайлдером 13 квітня в Лондоні.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Нагадаємо, 1 грудня у Лос-Анджелесі пройшов довгоочікуваний поєдинок між чемпіоном WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0, 39 КО) і екс-чемпіоном світу Тайсоном Ф'юрі (28-0, 18 КО).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Бій несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Пізніше стало відомо, що перед боєм Уайлдер переніс операцію на руці.

Уайлдер заявив, що суддя занадто довго відраховував нокдаун Тайсону Ф'юрі, замість того, щоб зупинити бій.

"Ми побачили, на що здатний Ф'юрі, особливо коли він піднявся. Я досі здивований. Я бачив, як у нього очі закочувалися. Дев'ять з десяти суддів зупинили б бій. Подивіться на Маліка Скотта в бою проти Дерека Чісори - він піднявся на коліно на рахунок 9, встав на 10, але поєдинок все одно зупинили. Мені здалося, що в бою з Ф'юрі суддя рахував дуже повільно.
Але я не виправдовуюся, адже ми показали всьому дивізіону, на що здатні. Ми билися, як справжні чемпіони. Ми зібралися, домовилися про поєдинок і побилися, і все без зайвої нісенітниці. Тому що ми найкращі і захотіли вирішити, хто найкращий у важкій вазі. Це був чудовий бій, і я готовий побитися знову", - передає слова Уайлдера BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Фьюрі розкритикував усі досягнення Уайлдера.