Ветеран АТО Євген Терехов відомий більше як "Титановий Джексон" став радник глави МВС Арсена Авакова.

Про це сам Терехов написав на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков офіційно призначив мене своїм радником у справах волонтерів і бійців АТО. Я знаю потреби волонтерів і військових не з чуток. Тому з особливою повагою і відповідальністю беру на себе покладені обов'язки", - написав новопризначений чиновник.

Терехов служив в 20-му батальйоні територіальної оборони "Дніпро". У серпні 2014 року отримав важке поранення в голову під Мар'їнкою. В голову йому вставили титанову пластину, якій він і зобов'язаний прізвиськом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Ілля Кива, радник міністра внутрішніх справ України, запропонував повернути розстріли. Державна зрада - це той злочин, заради якого потрібно скасувати мораторій на смертну кару, вважає Кива.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще