В цьому році, гучна техніка фарбування волосся не дає спокою колористам і бьютіголікам. Вже настав час, коли ми зняли шапки і необхідно оновити свій колір волосся, щоб бути в тренді цього року і показати свою квітучу жіночу красу.

Мода на забарвлення волосся в цьому році дуже специфічна. Неймовірна фантазія відтінків просто зводить з розуму. Настав масовий бум, коли дівчата і жінки експериментують з новими техніками фарбування волосся, такі як: омбре, 3D фарбування, балаяж, шатушь, каліфорнійське мелірування. Стільки нових слів, а головне нових втілень ідей в життя на нашому волоссі.

Читайте також: Європейський суд заборонив хіджаби в офісах

Розглянемо кілька технік, які найбільше користуються попитом для фарбування волосся.

Омбре
Насправді, цей вид фарбування користується попитом не перший рік. Але на початку 2017 року, дівчата масово почали застосовувати на своєму волоссі цей вид трендового забарвлення. Довге волосся або коротке, не має значення. Техніка омбре ідеально виглядає на будь-якій довжині волосся. Ця техніка підійде для різної категорії вікових груп.
Її характерні риси: поєднання різних відтінків, перехід темного кольору до більш світлого відтінку. Дуже сміливі дівчата фарбують волосся в яскраві кольори використовуючи техніку омбре.
Дуже добре виглядають волосся, коли кінчики трохи підкручені.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

ЗD
Ця техніка дуже складна у виконанні, тому вибираючи даний тип фарбування, необхідно повністю довірити своє волосся фахівцям.
Характерні риси: створення об'ємної зачіски, підбір трьох, чотирьох відтінків одного кольору. Зачіска і колір повинні бути наближені до натурального кольору, але при цьому створювати необхідний ефект. Власниці рідкого волосся можуть скористатися цією технікою, щоб створити ілюзію густого волосся.

Мелірування, шатушь, балаяж
Ця техніка близька тим, хто часто мелірують своє волосся. Але ця техніка характерна тим, що мелірування виглядає не надто яскравим, а колір йде наближений до натуральних. Яскраве мелірування давно вийшло з моди. Зараз стилісти намагаються наблизити жіночий образ до натурального.
Техніка шатушь створює ефект вигорілого волосся, по іншому французьке фарбування. Шатушь відрізняється від балаяж тільки самою технікою нанесення фарби на волосся. Обидва види створюють ефект натурального мелірування волосся.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що велика помилка з боку дівчат в тому, що вони намагаються зберегти довжину і тому не звертаються до перукаря для обрізання зіпсованих кінчиків волосся. Знесилені кінці найбільше схильні до ламкості. Чим частіше ви відвідуєте перукаря тим краще вони будуть виглядати.