Організатори пісенного конкурсу "Євробачення-2017" не мають претензій до російської делегації щодо вибору учасниці від Росії Юлії Самойлової.

Про це заявив виконавчий директор конкурсу Йон Ола Санд, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, організатори конкурсу не бачать ніяких порушень з боку російської делегації, однак вони повністю покладаються на рішення української влади і готові його прийняти.

"Ми повністю поважаємо і розуміємо закони України, але з боку Європейської мовної спілки (ЄМС) у нас немає ніяких заперечень до російської делегації і не бачимо порушень з їх боку. Ми хочемо, щоб всі країни брали участь, але це рішення української влади, і ми будемо його поважати ", - сказав виконавчий директор конкурсу.

Йон Ола Санд також зазначив, що розраховує на оптимальне вирішення цього питання.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, Павло Клімкін назвав провокацією відправити на конкурс співачку Юлію Самойлову, яка у 2015 році незаконно перетнула український кордон та приїздила до окупованого Криму.