У США зіркою індустрії моди стала жінка із складною патологією.

Про це повідомляє The Independent.

Кейтлін Стікелс роками намагалася змиритися зі своєю досить специфічною зовнішністю – через синдром котячого ока її зіниці суттєво звужені.

Допоміг позбутися комплексів відомий фотограф Нік Найт: він зробив для неї серію знімків у кардинально різних образах, не акцентуючи уваги на фізичних вадах.

Пізніше модель зізналася, що спільний проект допоміг їй подолати стереотипи та повірити у себе, чого бажає й іншим.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

"Потрібно вести діалог у сфері моди та підтримувати індивідуальність", - додала Кейтлін.

Слід відзначити, що синдром котячого ока невиліковний. Це патологія генетичного рівня, коли у пацієнта з'являється зайва хромосома, що призводить до скорочення тривалості життя.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка на інвалідному візку підкорила світові подіуми – за короткий час модель Олександра Кутас завоювала багато прихильників у різних країнах, в тому числі – серед відомих дизайнерів.