Нещодавнє підвищення гривні не утримало українську валюту на одному рівні – Національний банк збільшив курс долару на 8 копійок.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному сайті регулятора.

Сьогодні офіційно долар коштує 26,89 гривні, тоді як євро залишається відносно стабільним - 28,67 гривні. За десять російських рублів просять 4,55 гривні.

Експерти фінансового ринку відзначають, що іноземна валюта скоро подолає так званий психологічний бар'єр у 27 гривень, про що свідчить динаміка за минулий тиждень.

Протягом весни передбачається, що долар коштуватиме в межах від 27 до 28,5 гривень. Відносне зміцнення гривні очікується не раніше кінця квітня цього року.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Нацбанк зміцнив курс гривні відносно долара – українська валюта додала в ціні 10 копійок.