Стало відомо, під яким номером представники України - група O.Torvald – виступатимуть на "Євробаченні-2017".

В результаті короткого жеребкування під час зустрічі глав делегацій країн-учасниць конкурсу з'ясувався номер, під яким виступатиме Україна – номер 22. Про це повідомило видання "Інтерфакс-Україна".

Європейські букмекерські контори вже приймають ставки на переможця конкурсу "Євробачення-2017". Перемогу на конкурсі пророчать Італії, яку представить Франческо Габбана. Україні ж прогнозують лише 27 місце.

А ми вирішили заглянути в нумерологію і з'ясувати, що ж може принести число 22 нашим конкурсантам.

Виявляється, за словами експертів, число 22 в нумерології відноситься до ряду пануючих чисел, які мають, в порівнянні з основними цифрами, більший енергетичний потенціал.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Кармічне число 22 справляє на людину сильний вплив. Магія цього числа полягає в суперечливому характері "Двох Двійок", в якому існують поряд тверезий розум і творче мислення, м'якість і залізна хватка, емоційність і раціональний підхід .

Енергійні і творчі люди, які використовують магію надвібрації цього числа, завжди успішні, їх відрізняє неординарна особливість домагатися успіху практично на будь-якому професійному терені.

Що ж, будемо надіятись, що енергетика числа 22 принесе успіх і нашій групі O.Torvald на пісенному конкурсі "Євробачення-2017".

Як повідомляв сайт Знай.ua, стали відомі імена всіх учасників з 43 країн міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".